اسپرینگ رول سیب‌زمینی و پنیر

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۵ دقیقه
  • آشپز زهرا ملارمضانی
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. در کاسه‌ای پوره سیب‌زمینی، ژامبون، پیازچه، تخم‌مرغ، پودر سیر، جوز هندی، نمک و فلفل را ریخته و خوب مخلوط کنید.
  2. یوفکا دالیا را به تکه‌های کوچک برش دهید، یک قاشق از مواد و یک قاشق پنیر موزارلای رنده شده دالیا درون آن بریزید، گوشه‌های یوفکا را روی هم قرار داده و رول کنید و در روغن خیلی داغ سرخ کنید. سپس روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه گرفته شود.
  3. نکته۱: دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایه‌ها به‌راحتی از هم جدا شوند.
  4. نکته ۲: پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود.
  5. نکته ۳: کار کمی آب روی لایه‌ها اسپری کنید. یا با پارچه مرطوب بپوشانید. تا ورقه‌های یوفکا خشک نشود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید