خمیر تارت را درون قالب انداخته، کف و دیواره قالب را کاملاً پوشانده، دور لبه کار را با خمیر برش داده شده تزیین نموده، خمیر تارت را بپزید تا طلایی شود. سپس بگذارید تارت داغی خود را از دست بدهد.
در این مدت سبزیجات را آماده نمایید.
سس سفید را روی تارت پخته شده مالیده، ورقههای پنیر موتزارلا را روی آن بچینید.
سبزیجات را روی پنیرها چیده، پنیر رنده شده موتزارلا، نمک و فلفل و پنیر پاریزان روی کار پاشیده و تارت را درون فر از پیش گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قراردهید تا سبزیجات جذب تارت شود.
تارت را زیر گریل قراردهید تا رویه آن طلایی شود.
سس سفید
مارگارین را روی حرارت متوسط مذاب کرده، آرد گندم را درون آن کاملاٌ تفت دهید تا بوی ضخم آن از بین برود، نمک و فلفل و جوزهندی و شیر را اضافه نموده حدود ۵ دقیقه بپزد تا سس غلیظ شود.