پاستی‌لیو

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۶ نفر
  • زمان پخت ۴۵ دقیقه
  • آماده سازی ۵۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. روغن را در تابه مناسبی بریزید و ابتدا پیاز و بعد سیر را تفت دهید.
  2. آن‌گاه گوشت را بیفزایید و پس از کمی تفت دادن نمک، فلفل و رب را افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن حرارت خاموش کنید.
  3. سپس ظرف مناسبی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کرده و پاستا را کف قالب بریزید و مواد گوشتی را روی آن بریزید و مخلوط تخم‌مرغ، ماست و نیمی از پنیر را روی گوشتی بریزید و باقیمانده پنیر را روی آن پاشیده و در فر گرم کرده و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تقریبی دقیقه بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید