- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۴۵ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- در یک کاسه بزرگ قهوه آسیاب شده، شکر قهوه ای، پاپریکا، پونه کوهی، پودر سیر، پودر پیاز، پودر چیلی، نمک و فلفل را اضافه کرده و به خوبی باهم مخلوط کنید.
- گوشت را در به کاسه اضافه کنید و خوب در آن بغلتانید تا همه قسمتهای گوشت با مواد پوشیده شود و آن را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
- سپس در یک ماهیتابه چدنی گوشت گاو را به مدت ۱ الی دو دقیقه برای هر طرف تفت دهید سپس آن را در قالب فر گزاشته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
- سپس گوشت را از فر خارج کنید و به مدت ۱۵ دقیقه آن را کنار بگذارید، سپس به اندازه دو فنجان از آن را نازک برش بزنید.
- پیاز و فلفل قرمز را خلالی خرد کنید و پنیر موزارلا را رنده کنید.
- به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، برشهای گوشت، فلفل قرمز و پیاز به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید