صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
زاپیکانکا لهستان
امتیازدهی
تدارک برای
۲
زمان پخت
۵ دقیقه
آماده سازی
۱۵ دقیقه
آشپز
لهستان
پرینت
محتویات
نان باگت بزرگ ۱عدد
نصف قاشق غذاخوری کره
۲ فنجان قارچ سفید، ورقه شده
نصف پیاز سفید کوچک خلال شده
۳ فنجان پنیر موزارلا رنده شده
سس کچاپ برای تزئین
دستور پخت
از قبل تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید
در تابه ای روی حرارت متوسط کره را ذوب کرده و قارچ و پیاز را در تابه تفت دهید تا نرم و پخته شود. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
نان باگت را از وسط نصف کرده و از طول برش دهید.
روی هر نیمه از نان، قارچ ها و پیاز پخته شده را به طور
به مقدار دلخواه پنیر موزارلا رنده شده بپاشید.
حدود ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و کمی طلایی شود.
قبل از سرو سس کچاپ بریزید و نوش جان کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
پیتزا سالاد کاب
۳۰ دقیقه
مشاهده
رول پیتزا
۵ دقیقه
مشاهده
پیتزای مرغ و اسفناج
۱۵ دقیقه
محبوب ترین غذاها
تن مورنای
شیرینی رز سیب با یوفکا
پیتزا لازانیا
مرغ شکم پر با ریحان و پنیر موزارلا
پیتزا فریتاتا
به ما بپیوندید