- امتیازدهی
- تدارک برای ۶
- زمان پخت
- آماده سازی
- آشپز ناصر زحمتکش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برنج را (با آب كافي و نمک) پخته و آبكش كنيد.
- سپس در ظرفی پهن و مناسب خنک كنيد.
- در تابهای روغن مايع را داغ كرده و فلفل سبز قلمي خورد شده را تفت دهيد.
- سپس گوجه فرنگی مكعبی خرد شده را به آن اضافه كرده چند دقيقه تفت دهيد.
- در ظرف جداگانهای با افزودن آرد به كره داغ شده و افزودن شير پس از تغيير رنگ آن، سس سفيد درست كنيد.
- سپس برنج و سس سفید را با بقیه مواد مخلوط کرده و در آخر پنیر موتزارلای رنده شده دالیا را به آن اضافه کنید.
- مواد را در قالب مناسبی پهن كنيد و در فر از قبل داغ شده ۱۸۰ درجهی سانتيگراد بپزيد تا سرخ شود و سپس برش زده سرو كنيد.
شاید این غذاها را نیز بپسندید