برگر تنوری برنج

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۶
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز ناصر زحمتکش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برنج را (با آب كافي و نمک) پخته و آبكش كنيد.
  2. سپس در ظرفی پهن و مناسب خنک كنيد.
  3. در تابه‌ای روغن مايع را داغ كرده و فلفل سبز قلمي خورد شده را تفت دهيد.
  4. سپس گوجه فرنگی مكعبی خرد شده را به آن اضافه كرده چند دقيقه تفت دهيد.
  5. در ظرف جداگانه‌ای با افزودن آرد به كره داغ شده و افزودن شير پس از تغيير رنگ آن، سس سفيد درست كنيد.
  6. سپس برنج و سس سفید را با بقیه مواد مخلوط کرده و در آخر پنیر موتزارلای رنده شده دالیا را به آن اضافه کنید.
  7. مواد را در قالب مناسبی پهن كنيد و در فر از قبل داغ شده ۱۸۰ درجه‌ی سانتيگراد بپزيد تا سرخ شود و سپس برش زده سرو كنيد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید