خمیر هزارلا را در قالب تارت بیندازید، روی خمیر را با چنگال سوراخ کرده و کاغذ روغنی بیندازید روی کاغذ را با نخود یا لوبیای خام بپوشانید تا سنگین شده و خمیر پف نکند.
خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید، سپس خارج کرده و کاغذ را همراه لوبیاها کنار بگذارید.
تمام مواد به جز هویج و روغن زیتون را مخلوط کنید تا به صورت پوره درآید و داخل خمیر بریزید. هویج را شسته و با پوست کن به صورت نوار در آورید و در آب جوش بیندازید تا نرم شود.
سپس به شکل گل لوله کرده و داخل مواد بچینید تا تمام ظرف تارت پر شود و روی هویج ها روغن زیتون بمالید و به مدت حدودا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه بپزید تا رویش طلایی شود. تارت را سرد یا گرم سرو نمایید.