صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
ساندویچ گوشت و پنیر
امتیازدهی
تدارک برای
۶ کودک
زمان پخت
۲۵ دقیقه
آماده سازی
۳۵ دقیقه
آشپز
اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
روغن کنجد ۱ قاشق سوپخوری
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
قارچ ریز خردکرده ۳ عدد
فلفل دلمهای ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
نان باگت کوچک ۶ عدد
کرده آبکرده ۱ قاشق سوپخوری
روغن کنجد ۱ قاشق سوپخوری
سیر له کرده ۱ حبه
شوید خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای ورقهای دالیا ۱۲ ورق
پنیر موزارلای ورقهای دالیا ۱۲ ورق
سس گوجه فرنگی ۶ قاشق چایخوری
دستور پخت
روغن را در تابه مناسبی بریزید و آنگاه گوشت، قارچ، فلفل دلمهای و نمک را بیفزایید و آنرا پیوسته روی حرارت هم بزنید تا گوشت بپزد و بدون آب شود.
حالا روی نانها را برش بزنید و خمیر داخل نان را خالی کنید.
سپس کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید.
آنگاه سیر و شوید را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت دهید و از روی حرارت بردارد.
رویش یک ورق پنیر بگذارید و بعد مایه گوشتی را بین ۶ عدد نان تقسیم کنید.
رویش سس و یک ورق دیگر پنیر بگذارید.
ساندویچها را در کاغذ آلومینیوم قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
اینک در ۵ دقیقه آخر ساندویچها را از فویل جدا کرده و دوباره در فر قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
تای بیف
۲۵ دقیقه
مشاهده
کنافه پنیری
۳۰ دقیقه
مشاهده
فاریکال
محبوب ترین غذاها
خوراک مدیترانهای بادمجان و نان پیتا
پیتزا لازانیا
سوپلی
کاپ فیلوی پنیری با پستو
پیده
به ما بپیوندید