برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
بگذارید پنیر خامه ای به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق بماند.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب پنیر خامه ای و پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید و آن را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در قرار دهید.
پیتزا را از فر خارج کنید. بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس کره را در یک کاسه ذوب کنید، با قلم مو روی پیتزا بمالید و کنجد را روی قسمتهای کره ای بپاشید، سپس آن را برش دهید.