بروکلی پنیری

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۶ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. در قابلمه مناسبی آب را بجوش آورید و یک قاشق سوپخوری نمک اضافه کنید.
  2. حالا بروکلی‌ها را در آب جوش ۳۰ ثانیه قرار دهید و در صافی بریزید، سپس پس از خنک شدن آن را ریزتر کنید.
  3. اینک در ظرف مناسبی بروکلی، تخم مرغ، پنیر، سیر، جعفری و پودر آویشن را مخلوط کنید.
  4. سپس تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید، قدری روغن بریزید تا داغ شود.
  5. حالا مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و با حرارت ملایم آن‌را بپزید.
  6. اکنون بروکلی پنیری را زیر رو کنید تا طرف دیگرش طلایی شود و سپس آن را به دلخواه برش بزنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید