قرص مرغ را در قابلمهای حاوی نیملیتر آب داغ، روی حرارت متوسط قرار دهید تا حل شود. هویج را به قابلمه اضافه کرده تا نیمپز شود، سپس کرفس و قارچ را بههمراه زنجبیل، سیر، آبلیموترش تازه و گشنیز را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
در این فاصله، سینه مرغ را به صورت نگینی ریز خرد کرده و در تابه ای حاوی مقدار کمی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، سپس سویا سس، فلفل سیاه و ریحان را به تابه افزوده و تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود، سپس مخلوط را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
هر خمیر پیراشکی را از وسط نصف کنید ؛ روی نیمی از خمیر نصف شده یک قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ قرار دهید و دور لبه پبراشکی را مرطوب کنید و روی مخلوط برگردانید، لبهها را با چنگال فشار دهید تا به یکدیگر بچسبند. در ۱۵ دقیقه آخر پخت سوپ در قابلمه انداخته سپس سرو کنید.