صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
تارت گوجه چری
امتیازدهی
تدارک برای
۶ نفر
زمان پخت
۲۰ دقیقه
آماده سازی
۳۰ دقیقه
آشپز
پرینت
محتویات
خمیرهزارلا ۱ بسته
سس کچاپ یک دوم پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده ۱ پیمانه
گوجه چری حلقه کرده ۲۰ عدد
پودر آویشن ۱ قاشق سوپخوری
تخممرغ همزده ۱ عدد
شیر ۱ قاشق سوپخوری
دستور پخت
خمیر هزارلا را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانت پهن کنید.
آنگاه خمیر را با کاتر مخصوص پیراشکی گرد برش بزنید.
حالا خمیر را در سینی فر قرار دهید و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید.
سپس روی خمیر را با کچاپ آغشته کنید و پنیر بریزید و گوجهها را رویش بچینید.
اینک روی گوجهها آویشن بپاشید، حالا تخممرغ و شیر را مخلوط کنید و با قلمو اطراف خمیر را رومال کنید.
سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید تا اطراف نان کاملا طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
پیتزا با کراست هش براون
۲۰ دقیقه
مشاهده
کرپ اسفناج
۴۰ دقیقه
مشاهده
کوفته تنوری
محبوب ترین غذاها
لقمه پیتزا
اسكالپ گوشت با بادنجان
پیتزا پنیر پروولون و پستو آیولی
پیتزا بیف و کیمچی
پیتزا سیسیلی
به ما بپیوندید