- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و نیم
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- سیب را با ورقه های نازک برش دهید. برشهای سیب را در پروشوتو بپیچید و در مجموع ۱۶ سیب پیچیده شده در پروشوتو آماده کنید.
- سیر ها را جدا کرده ولی پوست آنها را جدا نکنید. سپس روغن، نمک و فلفل را به سیر اضافه کنید. در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزید. از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود، سپس حبه های سیر تفت داده شده را فشار دهید (تا از پوست جدا شود) و سیر تنوری را کنار بگذارید.
- سس مایونز، سرکه بالزامیک، سیر تفت داده شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- سرکه بالزامیک را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، حرارت را کم کنید و بپزید تا قوام مورد نظر برسد، از اجاق گاز بردارید و بگذارید کمی خنک شود، سپس در ظرفی مناسب آن را کنار بگذارید.
- پنیر بری را به نوارهای نازک برش دهید و موزارلا را رنده کنید.
- سطح میز را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و به ترتیب سس، پنیر و مواد را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
- در آخر بالزامیک را روی پیتزا بریزید (اگر بالزامیک خیلی غلیظ است، آن را به مدت ۱۰-۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار دهید).
شاید این غذاها را نیز بپسندید