- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۲۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ابتدا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود. گوشت را با کمی کره تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. سپس پیاز سرخ شده، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. فلفل دلمهای و قارچ را افزوده کمی تفت میدهیم. سپس رب و سس گوجه به مخلوط افزوده میگذاریم خوب بپزد؛ سبزیجات شامل، فلفل چیلی، جعفری، گشنیز و پیازچه و آویشن را افزوده تمام مواد را خوب مخلوط میکنیم. سپس حرارت را خاموش کرده، تابه را کنار میگذاریم تا مواد سرد شود.
- خمیر یوفکا را به شکل مربع برش میدهیم (ابعاد مربع بستگی به قالب مافین شما دارد) روی هر ورق یوفکا را با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره آغشته کرده. سه ورق یوفکا را داخل قالب مافین قرار میدهیم و مخلوط پیتزا را داخل مافینها ریخته و در آخر با پنیر موزارلا میپوشانیم. و چند تکه فلفل دلمهای رنگی نگینی و زیتون میریزیم.
- مافینها را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم تا خمیرها طلایی شده و پنیر موزارلا ذوب شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید