اسپاگتی تنوری

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۵۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. اسپاگتی های پخته را در یک ظرف پخت قرار دهید و روغن زیتون، سیر، پیاز، چاشنی ایتالیایی و نمک را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
  2. فلفل دلمه ای، کنسرو گوجه فرنگی رنده شده، آب، مارینارا و ریحان را روی اسپاگتی اضافه کرده و دوباره به خوبی هم بزنید تا اسپاگتی با سس و سبزیجات به طور یکنواخت آغشته شود.
  3. به مدت ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید سپس روی آن پنیر موزارلا بپاشید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که روی آن قهوه ای و حباب دار شود، در فر قرار دهید.
  4. از فر خارج کرده و با ریحان تازه و پنیر پارمزان تزئین کرده و سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید