در ابتدا برای آماده کردن فلافل ها نخود را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید. پس از ۲۴ ساعت آن را با پیاز، سیر و جعفری خرد کرده به غذاساز اضافه کنید. سپس جوش شیرین، نمک، فلفل، زیره، گشنیز، هل و فلفل را نیز به مواد اضافه کرده و به تا زمانی که به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند آن را چرخ کنید.
مواد را در یک ظرف در دار بریزید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
بعد از نیم ساعت مواد را از یخچال خارج کرده و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بردارید و آن را به شکل توپ در بیاورید. سپس در تابه روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. فلافل ها را ۱ تا ۲ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
در مرحله آخر، خیار و گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و سطح قالب فر را آرد پاشی کنید و خمیر را بر روی آن پهن کنید.
ابتدا سس ماست، پنیر موزارلا، فلافل ها و در آخر مقدار کمی دیگر پنیر را به خمیر اضافه کنید.
سپس پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
پیتزا را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس گوجه و خیار ریز شده و سس ماست را به پیتزا اضافه کنید و آن را تکه تکه کنید!