پیتزا فلافل

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ روز و ۳۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. در ابتدا برای آماده کردن فلافل ها نخود را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید. پس از ۲۴ ساعت آن را با پیاز، سیر و جعفری خرد کرده به غذاساز اضافه کنید. سپس جوش شیرین، نمک، فلفل، زیره، گشنیز، هل و فلفل را نیز به مواد اضافه کرده و به تا زمانی که به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند آن را چرخ کنید.
  2. مواد را در یک ظرف در دار بریزید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  3. بعد از نیم ساعت مواد را از یخچال خارج کرده و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را بردارید و آن را به شکل توپ در بیاورید. سپس در تابه روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. فلافل ها را ۱ تا ۲ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
  4. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  5. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  6. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  7. در مرحله آخر، خیار و گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و سطح قالب فر را آرد پاشی کنید و خمیر را بر روی آن پهن کنید.
  8. ابتدا سس ماست، پنیر موزارلا، فلافل ها و در آخر مقدار کمی دیگر پنیر را به خمیر اضافه کنید.
  9. سپس پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
  10. پیتزا را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس گوجه و خیار ریز شده و سس ماست را به پیتزا اضافه کنید و آن را تکه تکه کنید!

شاید این غذاها را نیز بپسندید