فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سیر رنده شده، جعفری و پیازچه تازه خرد شده و نمک را با هم مخلوط کنید.
دو نیمه نان را به سمت بالا، روی قالب فر قرار دهید، مخلوط سیر و روغن زیتون را به طور مساوی روی دو نیمه نان بریزید و به طور مساوی با موزارلا و پنیر پارمزان سطح آن را بپوشانید.
به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود و کف نان ترد شود در فر قرار دهید. هر نان را به صورت متقاطع به ۸ قسمت برش داده و جعفری تازه روی آن بپاشید و سرو کنید.