پیاز و سیر را در روغن تفت داده تا پیاز نرم شود سپس هویج و کرفس را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت داده تا بپزد . سپس گوجه فرنگی به مواد سوپ افزوده و ۱۰ دقیقه بجوشانید. آنگاه آب مرغ را افزوده و پاستا را به آن اضافه کنید ، با حرارت ملایم جوشانده تا سوپ غلیظ شود .
لوبیا قرمز پخته و نیمی از پنیر موزارلای دالیا را افزوده و سوپ را با حرارت ملایم بمدت ۲۰ دقیقه پخته تا سوپ جا بیفتد ، در صورتی که سوپ غلیظ شد می توان اندکی آب جوش به آن افزود .
پس ازآن که سوپ جا افتاد سوپ را داغ در کاسه ای کشیده، روی آن را کمی پنیرموزارلا بریزید و به همراه ریحان تازه سرو کنید.