در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط، شیر را گرم کنید.
شیر گرم شده را در یک کاسه کوچک بریزید و شکر را با شیر مخلوط کنید. مخمر را روی مخلوط شیر و شکر بریزید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مخلوط حبابی شود.
آرد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق چایخوری نمک را در کاسه همزن بریزید و به مدت کوتاهی با هم مخلوط کنید. مخلوط مخمر و شیر را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید و آب را نیز به تدریج به آن اضافه کنید. این مخلوط باید به صورت یک خمیر نرم و کشدار تبدیل شود.
اگر مخلوط خیلی مرطوب است کمی آرد اضافه کنید و اگر مخلوط خشک، خرد شده یا خیلی سفت به نظر می رسد کمی آب اضافه کنید.
۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف، نرم و کشدار شود.
یک کاسه را با روغن زیتون چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید و آن را با نایلون بپوشانید. خمیر را به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
در همین حین پیاز را پوست گرفته و به صورت نوارهای بسیار نازک برش دهید. آن ها را در مخلوط آب نمک به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید سپس پیازها را آبکش کرده و با دستمال کاغذی خشک کنید.
پس از ور آمدن خمیر، آن را ورز دهید و خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. هر نیمه را به شکل یک توپ در بیاورید.
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه پیتزا یا تابه چدنی بریزید. نیمی از خمیر را در وسط تابه قرار دهید و با انگشتانتان به آرامی صاف کنید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.
خمیر را در تمامی تابه پخش کنید به صورتی که لبه های ظرف را بپوشاند. روی میز کار کمی روغن بریزید و تکه دیگر خمیر را بر روی آن به اندازه تابه باز باز کنید و آن را کنار بگذارید تا کمی استراحت کند و شکل خود را حفظ کند.
فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. پنیر موزارلا را بر روی خمیر داخل تابه ریخته و خمیر دیگر را روی پنیر قرار دهید و لبه های دو خمیر را بر روی هم فشار دهید.
سپس پیازهای خلال شده را روی آن ریخته یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی پیازها بریزید و در آخر کمی پونه کوهی خشک و مقداری پنیر پارمزان بپاشید.
فوگازتا را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها قهوه ای طلایی و ترد شوند در فر قرار دهید.
از فر خارج کرده و اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه خنک شود و سپس آن را برش داده و سرو کنید.