یک تابه را با ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کرده و تکه های کلم را روی تابه بچینید. روی و کناره های کلم را با ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کرده و نمک و فلفل بزنید. سپس آن را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده تا نرم و طلایی شوند.
تکه های نان را به ظرف دیگر منتقل کرده و با سیر، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. سپس آن را به مدت ۵ دقیقه در طبقه پایینی فر قرار دهید و بپزید. بعد از ۵ دقیقه از فر خارج کردهآن ها را برگردانده و دوباره به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا ترد و طلایی شوند.
کلم را از فر خارج کرده و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن بریزید. موزارلا را روی آن ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر برگردانید تا پنیر ذوب و طلایی شود.
برای سرو، نان ها و برگ ریحان را روی آن ریخته و با کمی روغنزیتون بلافاصله سرو کنید.