پیراشکی سبزیجات با سس بادام‌زمینی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز ببری
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. پیازچه، گل‌کلم، کلم بروکلی، قارچ، ریحان، فلفل دلمه‌ای، مقداری نمک و فلفل سیاه را در تابه‌ای حاوی کره ذوب‌شده به‌مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، سس سوییت چیلی را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  2. مایه آماده‌شده را داخل خمیرهای پیراشکی بریزید و لبه‌های آن را به یکدیگر بچسبانید. پیراشکی‌ها را در تابه‌ای حاوی کمی کره از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند. پیراشکی سبزیجات را از تابه خارج کنید و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس آنها را همراه سس بادام‌زمینی سرو کنید.

طرز تهیه سس بادام‌زمینی

شاید این غذاها را نیز بپسندید