- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۴۵ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- در یک کاسه بزرگ آرد، آب، تخم مرغ، پودر سیر، پودر پیاز، پودر چیلی و نمک را با هم مخلوط کنید سپس ترشی هالوپینو را اضافه کنید.
- روغن را در ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید سپس هالوپینوها را یکی یکی اضافه کنید، چند دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.
- در یک کاسه بزرگ باترمیلک، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، آویشن، کاین، فلفل را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید، سپس مرغ را اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه مارینت کنید.
- روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید سپس مرغ را در آرد بزنید و در روغن قرار دهید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را سرخ کنید.
- مرغ را از روغن خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته سپس سپس آن را خرد کنید.
- برای آماده کردن پیتزا ابتدا سطح میز کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید سپس کاغذ روغنی آرد پاشی شده را زیر خمیر قرار دهید. به ترتیب سس، پنیر، مرغ و هالاپینو را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید