پيتزا پنكيک

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقيقه
  • آماده سازی ۱۵دقيقه
  • آشپز ژانت طوروسیان
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کرده، سسفیده‌ها را بزنید تا پفکی شود. سپس آن‌را در یخچال بگذارید.
  2. زرده تخم‌مرغ‌ها را به همراه نمک، فلفل و کمی وانیل خالص بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شیر و آرد و جعفری ریز خردشده را به آن اضافه کنید تا خمیر شلی حاصل شود. روی ظرف محتوی خمیر را پوشانده، مواد رویه‌ پیتزا پن‌کیک را آماده کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را به قطر ۵ سانتی‌متر برش گرد بزنید. زیتون‌ها را نیز حلقه حلقه کنید.
  3. کف تابه کوچک در داری را با مقدار کمی کره یا مارگارین چرب کنید و بگذارید داغ شود، ولی مواظب باشید کره نسوزد.
  4. سفیده زده شده را به خمیر پن‌کیک اضافه کرده، آن‌ها را به خورد هم بدهید.
  5. یک ملاقه از خمیر را درون تابه داغ ریخته آن‌را برگردانید تا خمیر به صورت دایره‌ای یکدست کف تابه را بگیرد. در تابه را بگذارید تا خمیر پخته شود.
  6. وقتی رویه خمیر سفت شد، در تابه را برداشته، برش‌های گوجه‌فرنگی، ورقه‌های پنیر موتزارلا و حلقه‌های زیتون را روی پن‌کیک چیده، مجدداً در تابه را بگذارید تا پنیر کمی روان شود.
  7. اگر ؟ در دسترس دارید، رویه پیتزا پن‌کیک را بوسیله آن کمی سرخ کنید و با اینکه پیتزا را درون فر قرارداده، توسط گریل آن، رویه پیتزا را سرخ کنید.
  8. کار را با بقیه خمیر پن‌کیک و مواد رویه ادامه داده و ۴ عدد پیتزا پن‌کیک آماده کنید.
  9. در انتها مقداری جعفری ریز خردشده روی پیتزا پن‌کیک ما پاشیده و فلفل سیاه را روی آن‌ها بپاشید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید