- امتیازدهی
- تدارک برای ۱ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۳۰ دقیقه
- آشپز عمران
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با قلمموی مخصوص آشپزی، با مقداری روغن زیتون، چرب کنید و نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
- سینه مرغ را در تابهای حاوی کره ذوبشده، تفت دهید تا طلاییرنگ شود، سپس اسفناج را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و تفت دهید.
- خامه، آرد، مقداری نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را در تابهای جداگانه تفت دهید تا خامه غلیظ شود.
- سس خامه را روی نان پیتزا بمالید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید طوری که سس روی لبههای نان نریزد تا در حین پخت نسوزد. مقداری پنیر موزارلا روی آن بریزید، سپس مخلوط مرغ و اسفناج را روی آن بریزید.
- بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، پیتزا را از فر خارج کرده، برش بزنید و سرو کنید.
نکته
- شما میتوانید در ۵ دقیقه آخر پخت، حرارت پایین فر را خاموش کنید (این کار باعث نرمتر شدن نان پیتزا میشود)
- بسته نان پیتزا را نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نان نرم شود.
- بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کشآمدن بیشتری داشته باشد.
- قبل از قرار دادن پیتزا در فر کمی آب روی آن اسپری کنید. یا در فر ظرف آب قرار دهید
شاید این غذاها را نیز بپسندید