- امتیازدهی
- تدارک برای ۱ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۳۰ دقیقه
- آشپز عمران
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با قلمموی مخصوص آشپزی، با مقداری روغن زیتون چرب کنید و نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
- ژامبون مرغ، ژامبون گوشت، فلفل دلمهای و قارچ در ظرفی بریزید و زیر و رو کنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
- سس گوجهفرنگی را روی نان پیتزا بمالید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید طوری که سس گوجهفرنگی روی لبههای نان نریزید تا در حین پخت نسوزد. پنیر موزارلا را رو ی سس ریخته، سپس مخلوط ژامبون را بههمراه مقداری نمک و فلفل سیاه را روی آن بریزید.
- سینی را بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا پیتزا بپزد و نان طلاییرنگ شود. پس از این مدت، پیتزای ژامبون و پنیر را از فر خارج کرده، اورگانو را روی آن بپاشید، برش بزنید و سرو کنید.
نکته
- بسته نان پیتزا را نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نان نرم شود.
- بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کشآمدن بیشتری داشته باشد.
- قبل از قرار دادن پیتزا در فر کمی آب روی آن اسپری کنید. یا در فر ظرف آب قرار دهید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید