صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
پیتزا صدفی چیکن بال
امتیازدهی
تدارک برای
۴ نفر
زمان پخت
۱۰ دقیقه
آماده سازی
۲۰ دقیقه
آشپز
پرینت
محتویات
سینه مرغ چرخکرده ۴۰۰ گرم
عصاره مرغ ۱ عدد
نمک به میزان لازم
سیر له کرده ۴ حبه
سس سویا ۴ قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
خمیر پیتزا ۴ عدد
سس پیتزا ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ۲۲۰ گرم
زیتون سیاه به میزان لازم
گوجه گیلاسی به میزان لازم
دستور پخت
سینه مرغ، عصاره مرغ، نمک، سیر و سس سویا را مخلوط کنید وروز دهید.
آنگاه از مواد فراهم کرده کوفته های توپی شکل درست کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
اینک در تابه مناسبی اندکی روغن بریزید و کوفتهها را به اندازهای که فقط تغییر رنگ دهند تفت دهید.
حالا خمیر را به اندازه سطح ظرف پیتزا پهن کنید و خمیر را از یک طرف رول کنید (به شکل صدف) و سطح آن را با سس بپوشانید.
اینک پنیر و بعد توپهای مرغ، زیتون و گوجه را اضافه کرده و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
پانینی مرغ و اسفناج
۱۵ دقیقه
مشاهده
پیتزا چلوکباب
۲۰
مشاهده
پیتزای مرغ و اسفناج
۱۵ دقیقه
محبوب ترین غذاها
فریتاتای سفید و سبک
جامبو شلز پنیری
پیتزا پنیر پروولون و پستو آیولی
پیراشکی پنیری
بقچه های قارچ و پنیر
به ما بپیوندید