فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود. ابتدا پاستا را همراه مقداري نمک در قابلمهاي حاوي مقداری آبِ جوش ريخته و بگذاريد ۲۰ دقيقه روي حرارت زياد بجوشد تا نرم شود سپس آبکش کنيد.
در تابهای پپرونی و سوسیس و سیر را تفت دهید. سپس پاستا و گوجه خرد شده را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید آب گوجه کشیده شود.
سینی فر را کمی چرب کنید نانهای پیتزا را روی آن قرار دهید. سس گوجه را روی نان پیتزا بریزید و با پشت قاشق پهن کنید و مراقب باشید که به لبههای نان پیتزا سس نریزد تا درحین پخت نسوزد. سپس روی آن مقدار کمی پنیر موزارلا بریزید.
مواد مخلوط پاستا را روی پیتزا بریزید. در آخر کمی فلفل و پودر سیر و آویشن بپاشید. سپس روی آنها را با پنیر موزارلا بپوشانید و با گوجه گیلاسی و پپرونی تزیین کنید.
حدود ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانیکه نان طلایی شود. برای طلایی شدن پنیر حدود ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید و بعد از پخت با ریحان تازه تزیین کرده و برش دهید و سرو نمایید.