سیب زمینی را پخته و همراه با کره، شیر، نمک و فلفل با گوشت کوب یا توسط دستگاه غذاساز پوره کنید. سفیدهی تخم مرغ ها را اینقدر بزنید تا سفت شود و از کاسه نریزد.
این سفیده را به پوره سیب زمینی اضافه کرده و مخلوط کنید. سوسیس خرد شده را نیز اضافه کنید. کف یک قالب فر یا ظرف پیرکس را کره مالیده و مواد فوق را داخل آن بریزید و صاف کنید.
پنیر رنده شده را روی آن ریخته و به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتیگراد بگذارید تا سوفله برشته شود. سپس از فر خارج کرده و به اشکال مستطیل یا لوزی بریده و داغ داغ سرسفره ببرید.