- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۱ ساعت
- آماده سازی ۲ ساعت و نیم
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- پوست سیبزمینیها را بگیرید و آنها را در یک قابلمه آب جوش قرار دهید و تا زمانی که نرم شوند آنها را بپزید.
- در حین پختن سیبزمینیها، خمیر را آماده کنید، آرد و نمک را روی یک سطح صاف الک کنید سپس تخممرغ، روغن و نصف آب را به آن اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.
- مخلوط بهدستآمده را برای حدود ۱۰ دقیقه ورز بدهید و بقیه آب را کمکم به آن اضافه کنید و به ورزدادن ادامه دهید تا زمانی که یک خمیر نرم و کشدار به دست بیاید. در نظر داشته باشید که بسته به نوع آرد، ممکن است تمام آب را لازم نداشته باشید. خمیر را با یک پارچه یا پلاستیک بپوشانید تا خشک نشود.
- سیبزمینیها را از آب دربیاورید و با استفاده از یک رنده یا پورهساز، آنها را پوره کنید. سیبزمینی را با پنیر و نصف پیاز سرخشده و کمی نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- خمیر را از پلاستیک دربیاورید و پس از پاشیدن آرد روی سطح کارتان، آن را با وردنه باز کنید تا به ضخامت ۳ میلیمتر برسد. از یک لیوان یا فنجان بهعنوان قالب برای درآوردن تکههای دایرهای شکل، استفاده کنید.
- بهاندازه یک قاشق غذاخوری از مواد را در مرکز هر دایره بریزید. دایره را از قطر تا بزنید تا بهشکل یک نیمدایره در بیاید و لبههای آن را با انگشتانتان فشار دهید تا به هم بچسبند.
- پیروگیها را در یک قابلمه آب گرم (نه در حال جوش) بیندازید تا بپزند. پس از چند دقیقه، به روی سطح آب میآیند، در این لحظه آنها را از آب دربیاورید و کنار بگذارید.
- پیروگیهای آبپزشده را برای سرو بهمدت چند دقیقه در روغن زیتون سرخ کنید تا به رنگ قهوهای روشن دربیایند.
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- بیکن ها را روی سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید، سپس آن را برگردانید و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که پخته شود بپزید. بیکن را از فر خارج کرده روی حوله کاغذی قرار دهید و کنار بگذارید.
- پیاز، پیروگی، بیکن و سوسیس دودی (پخته) را خرد کنید و پنیر رنده کنید.
- سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنیدسپس یک کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب خامه ترش، پنیر و بقیه مواد را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید