برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
گوشت گاو، پیاز و ۲ حبه سیر را پوست بگیرید. گوشت گاو، پیاز، سیر، برگ بو، آب گوشت گاو، نمک و فلفل را به زودپز اضافه کنید و به مدت ۱ ساعت بپزید.
سپس گوشت گاو را از زودپز خارج کنید، بگذارید خنک شود و سپس آن را خرد کنید.
پیاز و سیر را پوست گرفته روی کاغذ روغنی قرار دهید و رویش روغن، نمک و فلفل بپاشید سپس در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه بپزید.
پیاز را خرد کرده و برای پیتزا کنار بگذارید. سیر را نیز خرد کرده و برای سس نگه دارید.
سس مایونز، ترب، خردل، سیر تفت داده شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و به ترتیب سس، پنیر و مواد را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد بپزید سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.