- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۴۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- در یک کاسه بزرگ عسل، سس سویا، روغن، پودر سیر، پودر پیاز، پودر زنجبیل، نمک، فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس مرغ را اضافه کرده و به خوبی با مواد مخلوط کنید سپس به مدت ۳۰ دقیقه آن را کنار بگذارید که مواد به خورد مرغ ها برود.
- مرغ ها را در قالب فر پوشانده شده با کاغذ روغنی چیده و آن را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید. بعد ۱۵ دقیقه مرغ ها را برگردانید و اجازه دهید آن سمت دیگر مرغ نیز به مدت ۱۵ دقیقه پخته شود. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید ۵ دقیقه خنک شود سپس به اندازه های مناسب آن را خرد کنید.
- سطح میز کار را آردپاشی کنید، خمیر را با وردنه باز کنید و کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب سس سریراچا، پنیر موزارلا، سپس مرغ پخته شده عسلی و پیازچه را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید