سوپلی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۱۰ نفر
  • زمان پخت ۵ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز رزینا شمس
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا در قابلمه روغن زیتون ریخته و سیر خرد شده ریخته و تفت دهید سپس گوجه‌فرنگی را ریخته و بعد از جوش آمدن برنج را اضافه کرده به همراه نمک و فلفل به صورت کته بپزید. بعد از پخت برنج آن را در سینی ریخته و خنک کنید و با پشت قاشق برنج را کمی له کنید جعفری خرد شده پنیر پارمزان ۲ و ۳ عدد تخم‌مرغ را اضافه کرده خوب ورز دهید از این مواد به اندازه نارنگی کوچک برداشته داخل ان را با دست گود کرده و یک تا ۲ تکه موتزارلا بگذارید و خوب ببندید و به صورت تخم‌مرغ شکل دهید سپس در تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری غلطانده و در روغن فراوان سرخ کنید. این میان وعده یکی از معروفترین اسنک‌ها در رم است.

شاید این غذاها را نیز بپسندید