- در یک قابلمه کوچک شیر و شکر بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. مخمر را روی شیر بپاشید. هم بزنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار بذارید تا مخمر فعال شده و حباب هایی روی سطح ایجاد شود.
- آرد سفید، روغن و نمک رو درون یک کاسه بریزید و با قاشق چوبی یا دستگاه خمیرزن هم بزنید. سپس مخلوط مخمر و شیر را اضافه کنید و با قاشق یا همان دستگاه مواد را مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید. این خمیر باید نرم و کشدار باشد. اگر خمیر خیلی مرطوب و چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب بریزید.
- خمیر را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید. سپس در کاسهای که با روغن چرب شده قرار دهید و آنرا دور تا دور کاسه بچرخانید تا چرب شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید. و حدود ۱ ساعت یا بیشتر به خمیر استراحت دهید تا حجیم شود.
- یک عدد پیاز را نازک خلالی کنید. پیازها را به مدت ۳۰ دقیقه درون آب سرد خیس کنید و بعد با دستمال حوله ای خشک کنید.
- خمیر حجیم شده را به دو نیمه تقسیم کنید و گرد کنید.
- سه قاشق غذاخوری روغن رو درون یک قالب یا تابه ۳۰ سانتی بریزید و قالب را چرب کنید. خمیر رو توی تابه پهن کنید . فر رو روشن کنید و در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم بشه.
- پنیر موزارلا رنده شده را وسط خمیر بریزید. خمیر پیتزا رو بر روی پنیر بگذارید و لبه های دو تا خمیر رو بر روی هم فشار بدید تا کامل بسته شود
پیاز را روی خمیر بریزید، یک قاشق روغن ، آویشن کوهی خشک و پنیر پیتزا میریزیم.
- به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که روی پیتزا طلایی شود در فر بگذارید. سه دقیقه آخر شعله بالا ی فر را روشن کنید تا پیازها طلایی شوند.
- وقتی پیتزا آرژانتینی را از فر بیرون آوردید سریع برش بزنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید، خنک شود