فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
پیاز را در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود. گوشت را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود، سپس سویا سس را بیافزایید و کمی تفت دهید.
استاک گوشت، ادویه کاری، پودر سیر، آویشن، مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به تابه بیافزایید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا گوشت کاملاً مزهدار شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط خنک شود.
مواد را داخل خمیر پیراشکی قرار داده و به صورت دلخواه بپیچید.
پیراشکیهای آماده شده را داخل سینی فر بچینید. زرده تخممرغ را با قلمموی مخصوص آشپزی، روی پیراشکیها بمالید و کنجد را روی آنها بپاشید.
سینی را بهمدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا پیراشکیها بپزند و آماده شوند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و پیراشکیها را سرو کنید.