بادمجان شکم ‌پر با مرغ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۶ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقيقه
  • آماده سازی ۳۰ دقيقه
  • آشپز ناصر زحمتکش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. بادمجان را از وسط نصف کرده داخلش را درآورده و خرد کرده و سرخ می‌کنیم.
  2. مرغ‌ها را هم حبه‌ای خرد کرده و سرخ می‌کنیم. پیازها و قارچ را هم سرخ می‌کنیم. و جعفری هم اضافه می‌کنیم و با نصف سس سفید و پنیر پیتزا مخلوط می‌کنیم.
  3. بادمجان‌ها را سرخ کرده سپس داخلش را از مواد پر می‌کنیم.
  4. داخل ظرف فر را رنده گوجه‌فرنگی ریخته (بهتر است قبلاً تفت دهیم) و بادمجان‌ها را می‌چینیم سپس رویش کمی سس سفید و پنیر پاشیده در فر ۱۸۰ درجه می‌گذاریم تا پنیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید