پیتزا کرانچی تند و آتشین

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. برای آماده کردن پیتزا ابتدا سطح میز کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید و به میزان لازم کمی آرد بزنید. کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  5. به ترتیب سس گوجه فرنگی و مقداری کرانچی را بر روی خمیر بریزید سپس ۱ فنجان پنیر و مقداری دیگر از کرانچی و در آخر یک فنجان دیگر پنیر و باقی مانده کرانچی‌ها را نیز اضافه کنید. در آخر ۲ فنجان دیگر موزارلا را به مواد اضافه کنید و مطمئن شوید که تا جای ممکن روی کرانچی‌ها را بپوشاند. اگر آنها با پنیر پوشانده نشوند، ممکن است کمی بسوزند.
  6. پیتزا را در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید