پیتزا مرغ بوفالو

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. در یک کاسه بزرگ سس تند، کره ذوب شده و نمک و سیر را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و آن را کنار بگذارید.
  5. ران مرغ را روغن زده و با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ دقیقه برای هر طرف، یا تا زمانی که دیگر داخل آن صورتی نباشد داخل فر قرار دهید سپس از فر خارج کرده و مرغ را ۵ دقیقه استراحت دهید در آخر آن را خرد کرده و داخل سس بریزید.
  6. پنیر موزارلا را رنده کنید و بلوچیز را خرد کنید.
  7. سطح میز را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید سپس به میزان لازم کمی آرد بزنید، کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و سس، پنیر، باقی مانده مواد را به خمیر اضافه کنید (مرغ بوفالو را با قاشق سوراخ دار از سس خارج کنید).
  8. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
  9. پیتزا را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید