- امتیازدهی
- تدارک برای ۱ عدد
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۳۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- گوشت، پیاز، نمک و فلفل را در تابه مناسبی بریزید، روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا گوشت پخته و نرم شود و آب آن کاملا کشیده شود.
- آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به شکل دایره پهن کنید و در سینی فر یا قالب مخصوص پیتزا قرار دهید.
- حالا رویش را با سس آغشته کنید و قدری پنیر بپاشید و اینک گوشت، قارچ، فلفل دلمهای، فیله گوجه فرنگی و پودر آویشن را بریزید و در نهایت مخلوط پنیر موزارلا دالیا و گودا را رویش بپاشید و پیتزا را در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید