فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
نان نیمه آماده یوفکا را بهصورت مربعهای کوچک برش بزنید و برای هر کاپ، ۴ ورق استفاده کنید.
شیر و کره را در ظرفی بریزید و هم بزنید، سپس نان نیمه آماده را به آن آغشته کنید و روی یکدیگر قرار دهید.
نان ها را داخل کاپها بگذارید و بهمدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا طلاییرنگ شوند، سپس از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند.
پنیر خامهای، ماست یونانی، سس پستو، زیتون، گوجهفرنگی خشک و پنیر پارمزان را در ظرفی بریزید و هم بزنید، سپس مخلوط را داخل کاپها، روی خمیرهای آمادهشده بریزید و با برگ ریحان روی آنها را تزیین و سرو کنید.
طرز تهیه سس پستو
۴ حبه سیر (بدونپوست)، ۵۰ گرم دانه کاج، ۱۳۰ گرم پنیر پارمزان (رنده شده)، ۱۲۰ گرم برگ ریحان (پاکشده)، ۱۵۰ میلیلیتر روغنزیتون، مقداری نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و کاملاً مخلوط کنید.