ناگت مرغ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ تا ۶ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۰ دقيقه
  • آشپز ناصر زحمتکش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. گوشت چرخ كرده مرغ، پودر پنیر پارمیزان، قرص عصاره مرغ، فلفل سیاه، پنیر موتزارلا، سیر و سیب‌زمینی را خوب با هم مخلوط كنید. از مخلوط موردنظر به اندازه یك گردو برداشته و به دلخواه شكل دهید. سپس ابتدا در تخم‌مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری و پنیر پارمیزان بغلطانید و در روغن فراوان سرخ كنید.
  2. ما برای سوخاری كردن این ناگت از مخلوط پودر سوخاری، پودر چیپس و پفك استفاده كردیم.

شاید این غذاها را نیز بپسندید