املت ماهی با پنیر

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.
  2. آن‌گاه تکه‌های ماهی را در تابه سرخ کنید تا برشته شود.
  3. حالا تکه‌های ماهی را روی دستمال هوله‌ای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
  4. سپس ماهی‌های سرخ‌کرده را به قطعه‌های ریز خرد کنید و در کاسه مناسبی بریزید.
  5. اینک پیازچه، نمک، فلفل، گوجه فرنگی و تخم مرغ را بیفزایید و ترکیب کنید.
  6. سپس پنیر را افزوده و مخلوط نمایید و نان‌ها را در کف سینی یا ظرف مناسبی که چرب کرده‌اید قرار دهید.
  7. اکنون مواد فراهم کرده را رویش بریزید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید