صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
املت ماهی با پنیر
امتیازدهی
تدارک برای
۲ نفر
زمان پخت
۲۰ دقیقه
آماده سازی
۳۰ دقیقه
آشپز
اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
روغن مایع به میزان لازم
فیله ماهی ۵۰۰ گرم
پیازچه خرد کرده ۴ ساقه
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه فرنگی ریز خرد کرده ۲ عدد متوسط
تخم مرغ همزده ۲ عدد
تاپینگ پیتزای دالیا، رنده کرده ۲ پیمانه
نان تست ۱۶ عدد
سس گوجه فرنگی برای سرو به میزان لازم
دستور پخت
در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.
آنگاه تکههای ماهی را در تابه سرخ کنید تا برشته شود.
حالا تکههای ماهی را روی دستمال هولهای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
سپس ماهیهای سرخکرده را به قطعههای ریز خرد کنید و در کاسه مناسبی بریزید.
اینک پیازچه، نمک، فلفل، گوجه فرنگی و تخم مرغ را بیفزایید و ترکیب کنید.
سپس پنیر را افزوده و مخلوط نمایید و نانها را در کف سینی یا ظرف مناسبی که چرب کردهاید قرار دهید.
اکنون مواد فراهم کرده را رویش بریزید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
پیتزا شیکاگو
مشاهده
پیتزای گوشت و قارچ
۱۵ دقیقه
مشاهده
پیتزا چلوکباب
۲۰
محبوب ترین غذاها
پیتزا بیکن و هات داگ
پیراشکی کلم
برگر سویا با پنیر موزارلا
اسفناج پنیری
پیراشکی بلونزه
به ما بپیوندید