کیش اسفناج و پارمزان

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و یک ظرف پخت پای را با روغن چرب کنید.
  2. نان تورتیلا را در بشقاب پای قرار داده و لبه های تورتیلا را در کناره های ظرف پای فشار دهید.
  3. یک ماهیتابه با اندازه متوسط و نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تابه را با اسپری چرب کرده و پیازها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
  4. اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و فقط تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند تفت دهید، در همین حین مخلوط را به آرامی هم بزنید.
  5. در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها، سفیده‌ها، موزارلا، پارمزان، شیر، نمک و فلفل را با همزن سیمی هم می‌زنیم تا مخلوط به خوبی ترکیب شده و پف کند.
  6. مخلوط اسفناج را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  7. مخلوط تخم مرغ را بر روی نان ترتیلا بریزید و کیش را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود در فر قرار دهید.
  8. کیش را از فر خارج کرده و قبل از برش اجازه دهید چند دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید