- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت
- آماده سازی
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- بر روی برش های بادمجان نمک بپاشید و آن ها را بر روی یک سبد قرارداده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس بادمجان ها را بشویید، و با یک پارچه تمیز به خوبی آن ها را خشک کنید.
- یک سوم آرد سوخاری را به صورت یک لایه روی قالب فر پخش کنید و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ آن طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
- سپس بادمجان ها را سرخ کرده و کنار بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- بادمجان، آرد سوخاری تفت داده شده، پارمزان و سیر خرد شده را به غذاساز اضافه کنید. غذاساز را روشن کنید تا مواد شکلی خمیری پیدا کنید.
- سپس آن را به یک کاسه منتقل کرده و با ادویه، نمک و فلفل مزه دار کنید. سفیده تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید. سپس خمیر بادمجان را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده و به شکل گرد در بیاورید.
- هرکدام از خمیرهای گرد را داخل پودر سوخاری بغلتانید و آن ها را در یخچال قرار دهید. بهتر است کوفته ها یک شب در یخچال بمانند سفت شوند.
- فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، ۲ قاشق غذاخوری روغن را درون ماهیتابه روی حرارت رو به بالا گرم کنید.
- سپس دو طرف کوفته ها را درون روغن تفت دهید به صورتی که دو طرف آن قهوه ای شود.
- یک قاشق غذاخوری روغن و سیر خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا کوفته ها معطر شوند.
- پوره گوجه فرنگی، فلفل قرمز و کمی نمک را با هم کخلوط کرده و بگذارید کمی بجوشد. سس را با قاشق روی کوفته ها بریزید و به مدت ۱۸ دقیقه در فر قرار دهید تا سس غلیظ شود.
- کوفته ها را از فر خارج کرده پنیر موزارلا را بر روی آن بریزید و به مدت ۳ الی ۴ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر برشته و طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید