فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. یوفکا را روی سطح کار قرار دهید و با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره یا روغن آغشته کرده روی سینی مخصوص فر قرار دهید. مابین هرلایه پودر نارگیل به مقدار دلخواه بریزید. تا ۵ لایه این کار را تکرار میکنیم. روی لایهی آخر را به کره یا روغن آغشته کرده برشهای سیب و گلابی قرار میدهیم.
سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر از قبل قبل گرم شده قرار دهید. پس از طلایی شدن یوفکاها آن را از فر درآورده اجازه دهید خنک شود.
سپس بگذارید شیرینیها خنک شوند سپس شیرینیها را از قالب خارج کرده و مخلوط پودر قند و پودر دارچین را روی شیرینیها بپاشید به اندازه دلخواه برش داده و سرو کنید.