مینی تارت میگو

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۸ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. کنجد را در تابه ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا کنجدها طلایی رنگ شوند سپس آنها را کنار بگذارید
  2. میگو پخته شده,گشنیز و سس چیلی شیرین را در ظرفی ریخته , کنجد را به آن بیافزایید و تمام مواد را مخلوط کنید
  3. یوفکا را به شکل مربع (۱۰در۱۰ سانتیمتر) برش دهید و کمی چرب کنید و به شکل ضربدری داخل قالب‌های مافین کوچک بگذارید و آن‌ها را با مواد میگو پر کنید.
  4. قالب‌های مافین را در طبقه وسط فر قرار دهید تا یوفکاها طلایی شود. تزیین کرده و سرو نمایید.
  5. طرز تهیه سس چیلی شیرین : ۲ قاشق سوپخوری شکر قهوه ای و ۲ قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک و ۴ قاشق سوپخوری سس چیلی تند مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید