آنچیلادای مکزیکی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز و نمک را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید.
  3. فلفل دلمه ای قرمز را نیز به تابه اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
  4. در آخر زیره و سیر را نیز اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
  5. مخلوط را از ماهیتابه خارج کرده و اجازه دهید خنک شود سپس، مرغ، ذرت و ۱ فنجان پنیر موزارلا را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
  6. به اندازه دو قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ را در وسط نان ترتیلا بریزید و آن را محکم رول کنید.
  7. انچیلاداهای رول شده را نزدیک به هم و از طرف درز به پایین در ظرف مخصوص بچینید سپس، سس آنچیلادای و یک دوم فنجان پنیر موزارلا را روی آن بریزید.
  8. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
  9. سپس آنچیلادا ها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود سپس آن را سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید