برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
برای آماده کردن سس ابتدا مارگارین را در قابلهای بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید، سپس آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که روی آن حباب تشکیل شود. سپس آب گوشت را به آن اضافه کنید و چند دقیقه آن را هم بزنید. شیر را به مواد اضافه کرده و بگذارید غلیظ شود و در آخر سس سویا را نیز اضافه کنید. ۱ فنجان از سس را کنار بگذارید و بقیه را با کوفته های از قبل آماده شده مخلوط کنید.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید، سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
۱ فنجان سس ایکیا، پنیر موزارلا و سپس کوفته ها را که با سس مخلوط کردیم به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه با بپزید.
پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس آن را برش دهید و به هر برش مربای تمشک اضافه کنید.