- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۴۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و روی قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- خمیر را با دست باز کرده و روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و آن را به شکل مستطیل در بیاورید.
- خمیر پیتزا را با دست بکشید، سپس آن را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به شکل مستطیل ۳۰ در ۴۰ سانتی متری در بیاورید.
- در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، جعفری و سیر را با هم مخلوط کنید، سپس مخلوط را با قلم مو روی تمام سطح خمیر بمالید.
- ژامبون را روی خمیر بچینید، برش ها را کمی روی هم قرار دهید سپس پنیر موزارلا ورقه ای را نیز به همین صورت روی خمیر بچینید و در نهایت ۲ قاشق غذاخوری پارمزان و موزارلا های رنده شده نیز روی آن بپاشید.
- برای رول کردن خمیر ابتدا سمت چپ و راست آن را کمی تا کنید، سپس محکم خمیر رول کنید قبل این که کامل خمیر را بپیچید قسمت انتهایی آن را کمی از تخم مرغ زده شده بمالید و سپس خمیر را کامل و محکم رول کنید.
- استرومبولی را با احتیاط بلند کرده و روی تابه از قبل آماده شده قرار دهید. روی تمام قسمت های آن تخم مرغ زده شده بمالید و باقی مانده پارمزان، پونه کوهی، کمی نمک را روی آن بپاشید. در آخر با استفاده از چاقو چند شکاف کوچک و مورب روی خمیر ایجاد کنید.
- به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر قرار داده روی آن به صورت یکنواخت قهوه ای و برشته شود. بعد از خارج کردن از فر بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه خنک شود و سپس آن را با چاقو برش داده و با سس مارینارا سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید