پیراشکی گوشت و تخم مرغ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. پیاز را در روغن تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود. گوشت چرخ کرده را به همراه سیر رنده شده، نمک فلفل، زیره و دارچین را اضافه کرده تا زمانی که گوشت کاملا تغییر رنگ دهد تفت می‌دهیم. گوجه فرنگی ریز شده و کشمش را به مواد اضافه می‌کنیم. سپس قارچ را به همراه فلفل دلمه‌ای خرد شده به مواد اضافه می‌کنیم. تخم مرغ آب‌پز نگینی خرد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم سپس حرارت را خاموش کرده و می‌گذاریم مواد کاملا سرد شود.
  2. یک لایه از خمیر پیراشکی را روی سطح کار گذاشته بوسیله چاقو و یا رولت بر آن را به فاصله یک سانت از هم بصورت نواری برش دهید. یک لایه دیگر از خمیر پیراشکی را برداشته مقداری از مواد را وسط خمیر بگذارید، خمیرهای برش خورده را به شکل حصیری روی مواد بچینید. سپس لبه‌ها را فشارداده تا موقع سرخ شدن باز نشود. برای چسبیدن لبه‌های می‌توانید از ( سفیده تخم مرغ و دو قاشق آب خوب مخلوط کرده) استفاده کنید.
  3. روغن فراوان را داغ می‌کنیم و پیراشکی‌ها را در روغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود. برای گرفتن روغن، پیراشکی‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی آشپزخانه می‌گذاریم. برای سرو با سس گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی حلقه‌شده و جعفری تزیین می‌کنیم.

شاید این غذاها را نیز بپسندید