دلمه فوری قارچ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۳ نفر
  • زمان پخت ۱۰
  • آماده سازی ۲۰
  • آشپز ناصر زحمتکش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا سير را با پهنای چاقو له كنيد كه بوی بيشتری از آن خارج شود.
  2. روغن‌ زیتون را داخل تابه ریخته، سير را در آن تفت‌داده و بعد از چند دقيقه خارج كنيد تا روغن شما طعم سير بگيرد.
  3. ميگوها را داخل روغن با حرارت زیاد به مدت ۳ دقيقه تفت دهيد.
  4. موقع تفت دادن ميگو در ظرف را نگذاريد چون آب می‌اندازد.
  5. ميگوها را زياد سرخ نكنيد چون سفت می‌شوند.
  6. بعد از سرخ شدن داخل ظرف ديگری منتقل كنيد تا ميگوها خنک شوند.
  7. سپس شويد را با پنير موزارلای رنده شده دالیا و ادويه‌ی کاری و نمک مخلوط‌ کنید.
  8. مخلوط مورد نظر را با دست فشرده كنيد و يک ورق فويل را روی صفحه‌ی حصير قرار داده و مواد شویدی را داخل آن گذاشته شروع به رول كردن كنيد.
  9. ضخامت آن به‌ اندازه‌ای باشد كه گودی قارچ را كه پايه‌ی آن را درآورده‌اید پر كند.
  10. سپس می‌توانید چند دقيقه داخل فريزر نگهداری كنيد كه انسجام بيشتری پيدا كند.
  11. پایه‌های قارچ را دربياوريد در صورت امكان مقداری از هاگ آن را نيز دربياوريد تا سوراخ آن بزرگ‌تر شود.
  12. داخل هر قارچ يک عدد ميگو قرار دهيد و مخلوط شويد و پنير كه داخل فريزر قرار داده بوديد را از فويل خارج كنيد و با چاقوی تيز برش‌هایی با قطر یک سانت و نيم بزنيد و روی قارچ‌ها قرار دهيد.
  13. سپس سينی فر را با كره چرب كنيد قارچ‌ها را داخل سينی فر چيده و سينی را داخل طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تا وقتی‌که پنير آب شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید